Yoast WordPress Plug-In

Når du arbejder med seo optimering af tekster, kan det godt være svært lige at finde ud af hvor og med hvad man skal optimere. Men her kan et simpelt og helt gratis plug-in hjælpe dig godt på vej. Læs, i denne artikel, om uundværligt seo plug-in.

Seo optimering er noget man skal arbejde med hele tiden. Google ændrer sine algoritmer konstant og nogle gange bliver posen rystet rigtigt grundigt. Man vil der for ofte se at ens placering i Googles søgeresultater ændrer sig op og ned. Det kan du gøre noget ved. Og nemt.
Heldigvis for os der arbejder meget med optimering for bedre Google placeringer findes der et gratis plug-in kaldet Yoast som hjælper med denne opgave.

Selvfølgelig skal du selv stå for skriveriet, men Yoast giver dig nogle ret klare indikatorer på hvad der er skidt for dit site, eller blogindlæg, og hvad der spiller. Du følger disse retningslinjer og kommer i mål med et optimeret stykke tekst der helt sikkert vil komme i betragtning.

Udover tekst seo er der mange andre parametre der spiller ind, men man skal jo starte et sted.

Du kan hente Yoast helt gratis her

hvordan virker det?

Yoast er bygget til at alle kan bruge det. Så det er relativt nemt.
Dette lille simple seo program analyserer din tekst hele tiden imens du skriver og vil fortælle dig hvad der mangler i teksten som vil gøre den optimeret.
Måden du ser det på er ved røde, gule og grønne indikatorer der logisk nok vil lyse grøn når du er i Seo mål. Der er forklaringer ud for hver af indikatorerne så du nemt kan finde frem til problemet. Følg disse simple steps og du er god to go.

Yoast seo optimering

Yoast og Woocommerce

Yoast er sådan indrettet at uanset om du er på et blogindlæg, en side, en kategoriside eller en produktside, så vil dette plug-in tillade dig at oprette metabeskrivelser og lave god seo til at styrke seo all over og samtidig give dig en bedre ctr (click through rate) i Googles søgeresultater.