Effektiv online shopping

Ny webshop.

Lad være os skabe en platform til dig og dine kunder
Online shopping gjort minimalistisk & overskueligt

3

Woocommerce

Webshop optimering

Unikt shopdesign

Webshop redesign

Nemt & effektivt

Woocommerce.

Når vi sætter en ny webshop op gør vi det vedhjælp af WooCommerce, som er et multifunktionelt shopmodul, der arbejder perfekt sammen med WordPress. 

Vi designer shoppen fra bunden, opsætter produkterne, integrere betalings systemet og optimerer det hele til at blive fundet i Googles søgeresultater. 

Fik vi sagt effektivt?

Webshop optimering.

Er du i besiddelse af en hjemmeside eller webshop som ikke rigtig slår igennem på Google så kan vi sagtens hjælpe dig. Vi analyserer din side og finder ud af hvilke søgeord du kan ranke på.

Vi rådgiver dig i forhold til hvad der kan gøres for at du får det seo boost dit site fortjener. Hvis du, som så mange andre erhvervsdrivende, ikke har tid til selv at arbejde med de ting der kan booste din shop, så arbejde vi gerne for dig. Vores priser er yderst favorable og du bestemmer tempoet og timeforbruget. 

Shopside, produktside & købs process alt unikt

Unikt shopdesign.

Da en webshop tit er en del af en hjemmeside så skal shoppens design afspejle selve hjemmesiden. Vi skræddersyer shopsiden således den at den er en integreret del. Vi tager en dialog med kunde om mulighederne for at få produkterne til at fremstå unikke.

Når man ejer en webshop er man tit i skarp konkurrence med andre online butikker, og her gælder det om at lave noget hvor kunder kan lide at opholde sig. Det gør at de kommer igen. Det man gerne vil opnå med en webshop er tilbagevendende kunder. Det får man kun ved at kunden føler sig velkommen og som noget specielt. 

Giv din shop et facelift

Webshop redesign.

Har du en eksisterende webshop, og er du ikke helt tilfreds med designet, så redesigner vi den gerne for dig. Som standard  seo optimerer vi og sørger for at din shop atter for mulighed for at bliver synlig øverst Googles søgeresultater.

Vi bruger tid på at researche din niche for at se hvor de lavthængende frugter hænger. Derefter går vi i dybten med pagespeed og billedoptimering. 

Se nogle af vores hjemmeside cases

portfolio med cases.

Glade kunder er et must for os. Det er det jo for alle der er erhvervsdrivende. Så derfor gør vi meget ud af at de kunder vi servicerer i vores forretning også bliver tilfredse. Det gør vi ved at tage kunden helt ind og i fokus. Vi har gode dialoger og følger alle projekter helt til dørs. 

Vores portfolio side viser et par af dem vi har serviceret på et eller andet plan. Det kan være en helt ny hjemmeside, et nyt logo eller noget helt andet grafisk. Uanset hvad så tager vi alle projekter med samme seriøsitet og leverer til den aftalte tid. Det kalder vi god forretning.

Skal vi snakke om dit næste projekt?

Bliv kontaktet.