Online synlighed starter her

Der kan være mange grunde til at starte en blog, et website eller måske en webshop. Men fælles for alle tre muligheder er som regl at blive set på Google eller en af de andre mange søgemaskiner på nettet. Det kaldes hos os Online Synlighed, og er noget der fylder utrolig meget i vores hverdag. Hvis du gerne vil have din side vist på 1. side i Googles søge resultater, så er online synlighed også noget du burde kigge nærmere på og dykke ned i. Det er ikke særlig svært, men der er nogle ting du skal gøre rigtigt fra starten af. Det hjælper vi dig med!

Her på siden OnlineOpstart.dk har vi sat nogle moduler op for dig som du nemt og frit kan navigere rundt i for at få bygget din side, få Google til at indeksere den og i det hele taget, blive set ude på The World Wide Web. Denne guide er baseret på at du allerede ved hvad din side skal handle om. Hvis du mangler inspiration til valg af domænenavn så kan du finde den her.

 

1. Valg af webhotel

Der er et hav af muligheder når man skal vælge et godt webhotel. Der er mange og de fleste er gode på hver deres måde. Her har du en lille stak af de webhoteller vi anbefaler til dig der skal bygge en blog, et website eller en lille webshop. 

Se de gode webhoteller her

2. Byg med WordPress

Idag er der ingen brug for at du kan kode eller programmere for at bygge dit eget online emperium. Takket være WordPress er det blevet utroligt nemt, og sjovt, selv at designe og bygge sin egen side på nettet. 

3. Bliv Set På Google

Når du har bygget din side, er der nogle ting du skal gøre, for at din side kan blive fundet og set på Google og andre søgemaskiner.