Search Engine Optimization

Seo optimering.

Syntes du ikke din posistion på google er tilpassende?
Vi tager gerne en dialog med dig om hvilke opdateringer 

3

Standard optimering

Eksisterende optimering

Webshop optimering

Pagespeed optimering

Alt i en pakke

Standard optimering.

De hjemmesider og webshops vi selv bygger for vores kunder er som standard seo optimeret. Vi ser det som en selvfølge at de sider vi sender ud bliver fundet på Google og andre søgemaskiner og derfor bliver en målbar succes.

Når vi redesigner sider optimerer vi dem også. Det er en del at vores service. Der er ingen grund til at have en side oppe der ikke bliver fundet i søgemaskinerne. Derfor tilbyder vi optimere på det der allerede er lavet på siden samt tilføje nyt. 

Lad os hjælpe med placering

Eksisterende optimering.

Er du i besiddelse af en hjemmeside eller webshop som ikke rigtig slår igennem på Google så kan vi sagtens hjælpe dig. Vi analyserer din side og finder ud af hvilke søgeord du kan ranke på. Vi rådgiver dig i forhold til hvad der kan gøres for at du får det seo boost dit site fortjener.

Det kan være at din side skal gennemgå en større forandring designmæssigt for at opnå en god søgeoptimering. Måske er siden ikke responsiv, har for mange animationer eller noget helt andet. Vi tager en dialog om det og retter ind.  

Produkter har også betydning

Webshop optimering.

En webshop kan seo optimeres på mange måder. Vi arbejder i dybten med selve produkterne på siden.  Produktbilleder er noget man ikke skal undervurdere når man snakker optimering. En shop med mange store flotte billeder kan nemt gøre siden langsom. Det retter vi op på. 

Vi arbejder målrettet med meta beskrivelser, billedkomprimering og tekstoptimeringer. Noget der sammen går godt hånd i hånd  når man taler god søgeoptimering af webshops. 

Fra kanin til skildpade… Eller vent

Pagespeed optimering.

Nogle budskaber kræver meget mindre plads end andre. Hvis du driver et lille firma med få services, kan du med stor fordel nøjes med en one-page hjemmeside, som er en hjemmeside uden undersider. 

Alle de nødvendige oplysninger skal selvfølgelig være på plads, og designet skal spille. Vi designer siden helt anderledes end andre hjemmesider. Brugeren for informationerne på en helt unik måde som er superoptimeret til Google 2020.

Mangler du et eksempel?

portfolio med cases.

Glade kunder er et must for os. Det er det jo for alle der er erhvervsdrivende. Så derfor gør vi meget ud af at de kunder vi servicerer i vores forretning også bliver tilfredse. Det gør vi ved at tage kunden helt ind og i fokus. Vi har gode dialoger og følger alle projekter helt til dørs. 

Vores portfolio side viser et par af dem vi har serviceret på et eller andet plan. Det kan være en helt ny hjemmeside, et nyt logo eller noget helt andet grafisk. Uanset hvad så tager vi alle projekter med samme seriøsitet og leverer til den aftalte tid. Det kalder vi god forretning.

Skal vi snakke om dit næste projekt?

Bliv kontaktet.