Hvem vi er.

OnlineOpstart er en ide der blev til virkelighed da to med samme vision så et stigende behov for at hjælpe mindre men også større virksomheder med deres online tilstedeværelse. En online visuel profil skal være unik og skille sig fra mængden. Det sørger vi for. 

Hvad vi laver.

Vi arbejder med webudvikling som produktion af hjemmesider, webshops blogsider. Vi arbejder med grafiske designs som design muckups, visitkort design, banner designs, hjemmeside skabeloner og meget meget mere. Vi ser 

Hvordan vi gør.

Vi arbejder ikke kun for, med også med kunden. Da det er kunden der har den sidste beslutning så er vi i konstant dialog. Det er vigtigt for os at kunden hele tiden føler at vi er til stede så derfor arbejder vi kun på et projekt adgangen. 

Hvorfor vi gør det.

Vi arbejder med webudvikling og digital marketing fordi vi syntes det er sjovt. Men samtidig gør vi det fordi mange virksomheder ikke har muligheden for at sætte sig ind i hvad der skal til for at opnå en god online synlighed. Vi holder os derfor opdateret og kan derved nemt videregive vores viden og implementere den der hvor det trænger.