One page? Blog? Firmaside? Info side? Webshop?

Ny Hjemmeside.

Vi bygger dagligt hjemmesider for større og mindre virksomheder.
Vi tager gerne en dialog med dig om dit nye projekt. 

3

Wordpress Hjemmeside

Skræddersyet Hjemmeside

Mockup design

One page

Vores favorit CMS

WordPress.

Som CMS bruger vi WordPress, som står for 80% af alle verdens hjemmesider. Hvorfor ikke vælge noget der i forvejen virker? Der ingen grund til at opfinde den dybe tallerken en gang til. WordPress har alt hvad vi behøver for at udvikle en fremtids sikret side til dig og din virksomhed.

Dette CMS er fuldt ud justerbart og nemt at arbejde med. Med WordPress kan vi bygge alt lige fra blogs og hjemmesider til store avancerede webshops og  medlemssider. Uanset hav vi bygger så gør bestræber vi os på at lave noget der er unikt for nichen. Vi vil gerne have at vores kunder føler at vi har lavet noget specielt for dem. 

Et design, funktion eller Hele siden?

Skræddersyet.

Vi skræddersyer alle vores design efter kundens ønsker. Alle de projekter vi vælger at arbejde med er for os unikke, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det færdige produkt. En hjemmeside er firmaets ansigt udadtil og skal altid signalere autoritet og seriøsitet.

Vi koder selv alle funktionaliteter, om det så er et booking modul, en kalender eller noget helt 3. så er det noget vi laver selv. Vi mener ikke man kan standardisere et design og få det til at passe alle steder. Derfor gør vi som vi gør. 

Få et professionel touch

Mockup design.

Har du selv en webdesigner eller en kyndig webmaster ansat kan vi sagtens levere et nyt smart design som denne kan arbejde ud fra. Vi laver også gerne skabeloner som er nemme at uploade til enhver WordPress side. Vi kan faktisk bygge hele siden og levere den som en enkelt fil der skal uploades og derefter fyldes op med indhold i form af tekst og billeder.

Vi hjælper gerne med at producere seo tekster også. Vi laver keyword research og skriver teksterne således de er seo optimeret til det yderste. 

Fortæl alt med en side

One page.

Nogle budskaber kræver meget mindre plads end andre. Hvis du driver et lille firma med få services, kan du med stor fordel nøjes med en one-page hjemmeside, som er en hjemmeside uden undersider. 

Alle de nødvendige oplysninger skal selvfølgelig være på plads, og designet skal spille. Vi designer siden helt anderledes end andre hjemmesider. Brugeren for informationerne på en helt unik måde som er superoptimeret til Google 2020.

Se nogle af vores hjemmeside cases

portfolio med cases.

Glade kunder er et must for os. Det er det jo for alle der er erhvervsdrivende. Så derfor gør vi meget ud af at de kunder vi servicerer i vores forretning også bliver tilfredse. Det gør vi ved at tage kunden helt ind og i fokus. Vi har gode dialoger og følger alle projekter helt til dørs. 

Vores portfolio side viser et par af dem vi har serviceret på et eller andet plan. Det kan være en helt ny hjemmeside, et nyt logo eller noget helt andet grafisk. Uanset hvad så tager vi alle projekter med samme seriøsitet og leverer til den aftalte tid. Det kalder vi god forretning.

Skal vi snakke om dit næste projekt?

Bliv kontaktet.