hvilket webhotel skal jeg vælge?

Et godt webhotel kan defineres på mange måder. Hvad skal det kunne og hav må det koste? Det er bare 2 af de spørgsmål du burde stille dig selv ved oprettelse og køb af webhotel. I denne artikel kommer vi nær den nok perfekte løsning på et godt, struktureret og billigt webhotel til alle formål.

Et godt webhotel skal kunne lidt af hvert. Uanset om man er en garvet webdesigner eller nystartet, så er der nogle få, men vigtige indstillinger som man bør have som standard. Et website skal have et godt domænenavn, ssl certifikat og et cms der er afprøvet og til at finde ud af. Hvorfor, forklares her.

Hvad er et godt domænenavn?

Nogle siger det er ligegyldigt hvad man kalder en side. Men jeg mener det har noget at gøre med hvordan man publicerer sit site. Hvis man udelukkende bruger betalt trafik, altså annoncering, så er det lige meget hvad man kalder den.

Men hvis man skal findes, organisk, i Googles søge resultater, så er det vigtigt at sidens domænenavn er fængende og siger lidt om hvad siden handler om. Det kan være vanvittigt svært at finde det rigtige navn. Og måske der navnet der passer helt perfekt, allerede taget.

Hvad er et SSL certifikat?

SSL (secure socket layer) er den kryptering der gør dit website sikkert. Det vil sige at når der bliver sendt data til og fra dit websted så er daten krypteret således at man kan sende for eksempel login oplysninger osv. frem og tilbage. Det er et must  idag at erhverve sig et sådant SSL certifikat. Det kan koste alt lige fra 0 kr til flere tusinde. Ja, du læste rigtigt 0 kr.

Læs her hvordan du erhverver dig et gratis ssl certifikat nemt og hurtigt.

Hvad er et cms?

Et csm (content management system) er der hvori du eller din webmaster bygger selve hjemmesiden, blogsiden eller web shoppen. Der findes rigtig mange cms og flere af dem er ikke særlige brugervenlige. De fleste, ca. 80% bruger WordPress.

Det gør de fordi det er nemt, stabilt og uendeligt justerbart. Vil man bygge en webshop, så er WooCommerce noget af det lækreste at arbejde med. Du kan nemt og gratis opsætte alt hvad en webshop behøver samt integrere en måde at modtage kreditkort også. Det hele kører smertefrit og er nemt at redigere i.

Læs meget mere om WordPress og WooCommerce her

Få en god start med OnlineOpstart.dk

Hos OnlineOpstart.dk står vi for hele pakken. Som vores navn utvetydigt fortæller, så kan du hos os få en online opstart med skub i. Vi leverer alt lige fra webhotel, hjælper med domænenavn, designer og opsætter din hjemmeside, bygger dig en webshop, laver din seo…. Ja, faktisk alt hvad der har med visuel profilering at gøre. Men på den anden side, så hjælper vi selvfølgelig gerne til hvor vi kan. Så hvis du ejer en side og gerne vil have lavet noget seo, eller have den redesignet, så står vi klar.

Se vores services her