Gratis SSL Certifikat Med Online Opstart

Sagde du Gratis SSL Certifikat? Ja, det gjorde jeg. Man kan erhverve sig ssl certifikater overalt på nettet. Og flere steder kommer man til at betale en dyr pris for det. Det er dog ikke nødvendigt. Hos OnlineOpstart.dk skaffer vi dig et helt gratis ssl certifikat til dit websted.

For længe siden skulle jeg selv bruge et ssl certifikat til en af mine sider. Jeg brugte mange penge på det. Efterfølgende har jeg gravet lidt i emnet og fundet ud af at man mange steder faktisk kan få et ssl certifikat helt gratis.

Gratis ssl certifikat med Lets Encrypt

Lets Encrypt står bag et udemærket ssl certifikat. Og så kan erhverves ved flere Danske webhotel udbydere. Hos OnlineOpstart.dk samarbejder vi med en række hosting firmaer og vi sørger altid for at sætte et sådan certifikat op når vi bruger deres service.

Hvad er et ssl certifikat?

SSL står for Secure Socket Layer, og sørger for at de data der kører mellem brugeren og hjemmesidens server, bliver krypteret. Således kan der udveksles data på kryds og tværs uden at nogen kan stjæle oplysningerne. SSL programmet sørger derfor for at sikre at begge ender er sikre og derfor udfører det man kalder et håndtryk hvorigennem den krypterede data kører igennem.