En stærk profil gør alt, så lad os lave dit

Grafisk design.

Vi tilbyder mange valg fra den digitale og trykte verden.
Logoer, visitkort, hjemmeside design, kampanger og meget mere…
3

Logo design

Hjemmeside design

Visitkort

Web Banners

Ny identitet eller en opdatering

Nyt logo.

Et logo skal udstråle autoritet og være let genkendeligt. Vi laver vektor baserede logo designs så de passer til ethvert formål. Uanset om det er til hjemmesider, flyers, til web bannere eller på plakater. Måske du allerede har et logo, men du gerne vil have revideret designet og få styrket din visuelle identitet.

Vi står klar til at udvikle det du ønsker og sammen med dig laver vi noget unikt og noget som får din virksomhed til at skille sig ud. Det er det der skal til i dag med en styrket konkurrence på alle markeder og alle nicher.

Ikke kodet men designet

Hjemmeside design.

Hvis du selv har en webmaster i maven men mangler inspiration, laver vi gerne et design mockup som du kan bygge din nye hjemmeside efter. Vi laver også hele skabeloner der nemt og hurtigt kan uploades til enhver WordPress installation.  I dag skal en hjemmeside være responsiv og udskille sig markant.

Det er det vi arbejder med hver dag. Og vi ser at vores designs bliver taget godt imod af både kunder samt søgemaskinerne. Ejer du en hjemmeside allerede, tilbyder vi også at redesigne den. Nogle gange stirrer man sig blind på noget man kigger på hver dag og her kan vores øjne måske lige gøre det der gør forskellen på noget der er godt nok til noget der virkelig spiller. 

Lav et godt indtryk

Visitkort.

Et visitkort er måske noget man forbinder med det forrige århundrede. Men i dag betragter man det faktisk som at være tæt på of-page seo. Det er enormt værdifult for din online synlighed når en person taster din webadresse i adressebaren på Google søgemaskinen.

Det betyder at kunden er interesseret i at se hvad du laver og måske vil handle hos dig eller sende en forespørgsel på en opgave. Så visitkort er et must for dig der gerne vil til tops. Vi laver visitkort design og får dem printet hos vores partner. Også til favorable priser. 

Skarpe annoncerer

Web banner.

Når man skal annoncere online har man brug for bannere i flere størrelser. Vi har flere pakker der tillader at kunden selv sammensætter størrelser og antal bannere. Vi designer dem fra bunden i skarp dialog med kunden således resultatet bliver perfekt og præcist.

Uanset om du gerne vi annoncere på søgesider, Facebook eller Instagram, så kræver det at der ligger et godt design bag. Desuden skal der også være et sted at sende dem hen der klikker på banneret. Fejlagtigt sender de fleste bannere reklamer kunden direkte til en forside eller et produkt. Vi gør det helt anderledes. Vi bygger landings sider. 

Se noget relateret til grafisk design

portfolio med cases.

Vi er et lille webudviklings firma lokaliseret i Kolding. Vi hjælper mindre og større virksomheder med at udvikle deres visuelle profil og blive fundet online.

Vi arbejder med grafisk design, digital marketing samt seo optimering.
Vi bygger hjemmesider og webshops i WordPress som er fremtids sikret, søgeoptimeret og designet til skalering. 

Skal vi snakke om dit næste projekt?

Bliv kontaktet.