5 seo tips til Woocommerce

Gode seo tips kan man ikke få nok af når man bygger sider og prøver at ranke i top 5 på Google. Men et overset sted at arbejde med seo er i WooCommerce single-produkt sider.
Her kan du gøre en kæmpe forskel for din placering i serp (search engine result page). Se vores 5 seo tips for WooCommerce her i denne artikel.

Alle taler om seo og det er noget du skal arbejde med hele tiden hvis du skal blive på toppen i søgeresultaterne. Google ændrer hele tiden deres parametre for hvad et godt website er men der er ting de holder fast i.

Page-speed er en af dem, og du kender det selv. En side der loader langsomt på grund af mange billeder er ikke noget man gider at bruge ret lang tid på. Så billederne skal komprimeres, uden tab af kvalitet, for at øge sidens hastighed. Et andet seo tip som Google altid kigger på er relevans.

Har din side det som folk søger efter i forhold til søge ordet? En 3. og vigtig ting er at lade folk anmelde dine produkter nederst på siden. Deres udsagn er vigtige da de også bliver indekseret hos Google.

Struktureret data er det nye sorte. Det hjælper med til at give Google en helt klar ide om hvad der er på din side. Og derved indeksere den lige der hvor den skal. Det vil give dig en bedre ctr og skabe flere salg på sigt.

1. Billedkomprimering

Hos Online Opstart bruger vi et plug-in der hedder Smush. Dette lille program gør, for os, billedkomprimering til en leg. Faktisk kører det helt automatisk og vi skal ikke tænke på om vores billeder sænker farten af vores side. Vi bruger også Smush på alle vores kunders sider, og vi kan se, at det har en kæmpe betydning for hastigheden alle steder.

2. Den korte beskrivelse

Den korte beskrivelse skal være super kort. 2 – 3 linjer maks. Google ser den ikke og vil automatisk se den lange beskrivelse. Så spar på krudtet i den korte beskrivelse og vær præcis uden for mange dikkedarer.

3. Den lange beskrivelse

Dette her seo tip skal du tage meget alvorligt og det er her du kan udmærke dig når det kommer til at opnå en god placering i serp. Du sælger sikker de samme produkter som så mange andre og mange andre webshops bruger faktisk produktbeskrivelsen som de får fra deres leverandør.
Stop for guds skyld med det. Din beskrivelse skal være fyldig, unik og indeholde ALLE relevante oplysninger. Farve, højde, længde, bredde, dybte, lugt, osv.

4. Produkt anmeldelse

Dette seo tip sætter fokus på at det er nogle ordenlige produkter du sælger. For dårlige anmeldelser kan gå helt galt for dit website. Men man må gå ud fra at du kan stå 100% inde for dine egne produkter, så det er på tide at lade dine kunder give deres anmeldelse direkte under produktet.

Dette skaber autoritet og det kan handlende godt lide. Om det er direkte seo der er tale om her er de uenighed om, men jo flere af det samme produkt du sælger, jo bedre bliver du indekseret på Google. Så lidt seo er der vel i det.

5. En god meta beskivelse

Dette seo tip kræver at du enten sætter dig ind i kodning, uploader et seo plug-in eller betaler dig fra det. Yoast er bygget til at hjælpe Google med at forstå hvad din side handler om og hvor den skal indekseres. Det er vigtigt da du gerne skal nå rigtigt ud til din målgruppe.

Læs eventuelt artiklen om meta beskrivelse her